Ingredienser til 4 porsjoner:
- 8 grillpinner
- 150 g yoghurt naturell til marinade + litt til servering
- 2 ss currypasta
- 4 kyllingfileter, i terninger
- 1 pakke cherrytomater (à 250 g)
- 4 varme fullkornschapati
- 1/2 agurk
- 1 rødløk i tynne skiver
- en håndfull hakket koriander
- saften av 1 sitron
Slik gjør du det:
- Legg grillpinnene i vann i 15-30 minutter. Bland yoghurt og currypasta i en bolle, og ha i kyllingbitene. La dem gjerne ligge i marinaden i en times tid (hvis du har tid).
- Ha agurk, rødløk, koriander og sitronsaft i en bolle og sett kaldt til den skal serveres.
- Tre kyllingen og tomatene på grillpinnene og stek dem under grill på ca 200 grader i 15-20 minutter. Snu dem av og til til de er gjennomstekte. Pensle gjerne med marinaden som ble til overs for å få litt sterkere smak.
- Server spydene med agurksalat, varme chapati og litt youghurt naturell ved siden av.
Vinforslag:
En halvtørr hvitvin passer fint til dette, for eksempel Kloster Eberbach Riesling Spätlese
Musikkforslag:
One Time (Dub Mix) - Thomas Blondet
Her var det mye snadder...
SvarSlettTakk for visitten hos meg.
Kommer nok til å stjele med meg noen oppskrifter hos deg....
God bless.
Nunne.
Hei!
SvarSlettFor en super blogg du har! Fikk vann i munnen av å scrolle nedover, og lyst til å prøve flere av oppskriftene dine. Her kommer jeg gjerne på besøk igjen.
Ha en strålende søndag :-)
Oj, så fin blogg med gode matoppskrifter...:-) Tror jeg kommer til å kikke innom bloggen din igjen, selv om oppskriftene er langt over mitt matlagingsnivå :-)
SvarSlettHei igjen, jeg har lagt deg inn på blogglista mi, så kan jeg se om det er noe som er overkommelig innimellom :-) Man blir litt lei fiskepudding og poteter etterhvert :-D Ønsker deg en fin søndagskveld også.
SvarSlettGro :-)
Lykke til med eksamen i morgen! :-)
SvarSlettTusen takk, Gro :) Nå skal jeg straks gå og legge meg så batteriene blir ordentlig ladet til i morgen... Er ikke så fryktelig nervøs heldigvis, men blir godt å få det overstått!
SvarSlettÅh nå ble jeg helt hensatt til hellas og sånt... gatekjøkkenmaten fra tenåras hellas-turer...
SvarSlettDette skal vi ha til middag på lørdag på hytta!
takk for tipset!
tone