Til 4 enchiladas/2 personer trenger du:
- 1 pakke kyllingkjøttdeig - ca 400 g
- 1 pose tacokrydder
- 1 boks mais
- 1/2 løk
- 1 fedd hvitløk
- 1 rød chili
- 4 hvetetortilla
- hvitost
- rømme
- tacosaus medium
- salat etter ønske
Stek kyllingkjøttdeig, løk, hvitløk og chili i en panne. Tilsett tacokrydderet og litt vann - ikke så mye som det står på pakken nødvendigvis. Tilsett deretter en boks med mais og litt under halve glasset med tacosausen. Tilsett deretter litt reven ost, ca 1/2 dl. Rør rundt og la dette simre inntil all væsken er absorbert.
Sett ovnen på ca 200 grader. Mens denne varmer seg opp gjør du dette: legg én og én hvetetortilla i en ildfast form. Legg fyllet i og dryss over med litt ost før du lukker tortillaen på ønsket måte. Når alle tortillaene er ferdige og ligger lukket i forme, heller du litt tacosaus over og drysser med litt ost. La dette stå i ovnen i ca 10 minutter inntil osten er smeltet og gylden.
Serveres med rømme og salat etter ønske.
Drikkeforslag: Kald øl etter ønske
Musikkforslag: Minnie Riperton - Take a little trip - ingenting er som litt soul under matlagingen!
Hei Maria! Takk for bloggbesøket! Du verden så flinke dere er med mat. Jeg er helt imponert jeg. Mange under tredve kan jo knapt nok koke vann... ;-) Skal garantert prøve en rett når bare kokkeånden dukker opp!
SvarSlettTakk for komplimentet, Violetta! :)
SvarSlettDette lagde jeg til middag i dag, og det ble veldig veldig godt!
SvarSlett