En enkel og lett sommerrett som jeg fant i juni-utgaven av BBC GoodFood.
Til 4 personer trenger du:
- 200 g yoghurt naturell
- saften av 1/2 sitron
- 1/2 - 1 ts malt koriander
- 1/2 - 1 ts malt cumin
- 1/4 - 1/2 ts kajennepepper
- 4 kyllingfileter, strimlet på langs
- 4 store blader isbergsalat, hakket
- mynteblader
- brød til servering, f.eks. stekte pitabrød eller tortillalefser. (Jeg prøvde tortilla nå, det smakte ok. Tror jeg vil prøve pitabrød neste gang!)
Slik gjør du det:
- Bland yoghurt, sitronsaft og krydder i en bolle. Fyll halvparten av blandingen i en annen bolle og mariner kyllingstrimlene. Sett til side resten av yoghurtdressingen.
- Sett grillen på høy varme. Tre kyllingkjøttet på grillpinner av metall. Legg dem på en stekeplate, oppå litt aluminiumsfolie penslet med olje, og grill spydene i ca 5 minutter på hver side.
- Legg salat og mintblader oppå brødet. Legg så på grillspydene og press litt sitronsaft over det hele. Topp med youghurtdressingen.
Så mye godt det var her!! Trenger absolutt litt middagsinspirasjon;)
SvarSlettHer skal jeg følge med fremover!!
Takk for hyggelig kommentar! :) Fint hvis bloggen vår kan være til inspirasjon!
SvarSlett