tirsdag 2. juni 2009

Chili-lime kylling med pasta

Nok en gang hadde jeg problemet at kjøleskapet skulle tømmes. Denne gangen var det noen kyllingfileter og noen røde chilier som trengte å bli spist. Dette var utgangspunktet da jeg fant denne oppskriften på Aperitif sine hjemmesider og modifiserte den litt.

For to personer trenger du:
- 3-4 kyllingfileter
- salt og pepper
- 6-8 cherrytomater
- 1 pk fersk tagliatelle
- ruccula
- 1/2 dl olivenolje
- 1 ss balsamico
- 2 ss limeskall
- 2 små, røde chili


Stek kyllingen i litt olje til den er gjennomstekt og gylden. Du kan krydre med salt, pepper og kanskje litt urtegårdskrydder hvis du har tilgjengelig. La kyllingen hvile litt før du skjærer den i ca 1 cm tykke skiver.

Lag dressing av olivenolje, balsamico, limeskall og chili. Tilsett litt salt og pepper etter ønske.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Jeg valgte å servere retten slik: Legg pasta nederst med noen skiver kylling på. Fordel deretter ruccula og tomat etter ønske. Drypp dressingen over, og avslutt gjerne med å presse litt limesaft over!

For å gjøre retten billigere kan du droppe lime og heller bruke sitronsaft. Du kan også bruke vanlige tomater og tørket pasta dersom du ønsker dette.

Musikkforslag: Soundtraket til The Boat that Rocked

3 kommentarer:

  1. Denne retten må jeg virkelig prøve, for alle ingrediensene er blant favorittene mine. Tror det blir mye kylling på menyen neste uke...
    Takk for gode oppskrifter. :)

    SvarSlett
  2. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

    SvarSlett
  3. Hi, Really great effort. Everyone should read this article. Thanks for sharing.

    SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin