Til 2-4 peroner trenger du:
- 8 små tortillalefser
- 100 g fetaost
- 3 ss creme fraiche smakt til med paprika/chili
- 1 liten rødløk
- 1 dl svarte oliven
- 2 dl modnet ost (f.eks. jarlsberg), revet
- litt nykvernet pepper
Slik gjør du:
- Smuldre fetaosten og bland den med creme fraiche, finstrimlet rødløk og hakket oliven.
- Fordel røren på 4 av tortillalefsene. Dryss på den revne osten, ca 2 cm fra kanten så det ikke flyter utover under grillingen. Kvern litt pepper over. Legg en tortillalefse oppå hver av de fylte.
- Grill lefsene i grillpanne, på utegrillen eller i vanlig stekepanne (pensle da litt olivenolje på lefsene), et par minutter på hver side. Skjær lefsene i snipper og server dem varme.
Vinforslag: Corte Giara Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2007 (129,90)
Dette er skikkelig snaddermat:)
SvarSlettNå har jeg fått gassgrill, så neste gang vi griller blir dette forrett :)
Fortsatt god sommer :)
-Ingvild
Takk for kommentar, Ingvild :) Og lykke til med grillingen!
SvarSlett