fredag 10. juli 2009

Tortillasnipper


Disse tortillasnippene er knallgode, og passer for eksempel som forrett til grillmaten eller som kveldssnacks.



Til 2-4 peroner trenger du:
  • 8 små tortillalefser
  • 100 g fetaost
  • 3 ss creme fraiche smakt til med paprika/chili
  • 1 liten rødløk
  • 1 dl svarte oliven
  • 2 dl modnet ost (f.eks. jarlsberg), revet
  • litt nykvernet pepper
Slik gjør du:
  1. Smuldre fetaosten og bland den med creme fraiche, finstrimlet rødløk og hakket oliven.
  2. Fordel røren på 4 av tortillalefsene. Dryss på den revne osten, ca 2 cm fra kanten så det ikke flyter utover under grillingen. Kvern litt pepper over. Legg en tortillalefse oppå hver av de fylte.
  3. Grill lefsene i grillpanne, på utegrillen eller i vanlig stekepanne (pensle da litt olivenolje på lefsene), et par minutter på hver side. Skjær lefsene i snipper og server dem varme.

Vinforslag: Corte Giara Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2007 (129,90)


2 kommentarer:

  1. Dette er skikkelig snaddermat:)
    Nå har jeg fått gassgrill, så neste gang vi griller blir dette forrett :)

    Fortsatt god sommer :)

    -Ingvild

    SvarSlett
  2. Takk for kommentar, Ingvild :) Og lykke til med grillingen!

    SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin