- 8 fiken - modne
- Chèvre
- Parmaskinke / prosciutto
- Balsamico
- Honning
- Litt reven hvitost - helst mozzarella
- Søtt syltetøy - f.eks. pære, fiken eller aprikos
- Olivenolje
Kjevl deretter ut deigen slik at det blir en rund, tynn pizza med en diameter på ca 40 cm. Smør deigen med en god olivenolje før du sprer de bakte fikenene utover. Hell restene av "fikensausen" over, og supplér med litt syltetøy hvis det behøver. Fordel deretter en håndfull revet ost utover pizzaen. Deretter legger du på parmaskinke og chèvre i passe biter. Stek pizzaen på 220 grader i 12-15 minutter.
Gled dere til den fantastiske kombinasjonen av søte fiken, den salte paramskinken og den bløte geitosten. Servér gjerne med en salat bestående av grønn salat, plommetomater og granateple toppet med hvitvinseddik, olivenolje, salt og pepper.
Musikkforslag: Susanne Sundfør er og forblir min favoritt
Himmel og hav! Denne ser fantastisk ut! :)
SvarSlettSå fin blogg! litt skuff at jeg ikke har oppdaget dere før, altså! Fin design, fine bilder, fine oppskrifter, fine musikktips... og takk for at dere har med restemat.no i blogrollen deres :-)
SvarSlettBrukte du ferske fiken med skallet på?
SvarSlett