Til 2 personer eller middag to dager på rad trenger du:
- 200-300 g kjøttdeig/karbonadedeig
- 1 løk
- 1 paprika
- 1 boks hakkede tomater naturell
- 1 glass tomatpuré
- 1-2 fedd hvitløk
- 1/2 - 1 rød chili
- 1 boks kidneybønner
- salt, pepper
- chilipulver (?)
- rømme
- tortillachips er alltid en slager
Hvis du likevel er litt usikker på rekkefølgen forslår jeg dette:
- Stek kjøttdeig og løk i litt olje
- Tilsett paprika, chili i små biter og finhakket hvitløk
- Tilsett deretter hakkede tomater, tomatpuré og litt vann dersom det trengs
- La det koke litt før du smaker til med salt, pepper og eventuelt litt chilipulver. Noen liker også å tilsette litt koriander og spisskummen, men dette var dessverre ikke noe jeg hadde i hus
- Skyll kidneybønnene i et dørslag før du tilsetter dem mot slutten av koketiden
- Servér med rømme og tortillachips, og eventuelt ris hvis du foretrekker dette
Weighbridge Shiraz 2006 kr 100.00.
Her kan du finne vinguiden.
Dette ser godt ut!
SvarSlettTrine ;)
Ser så fristende ut at den må prøves. :)
SvarSlett