Til fire personer trenger du:
- 4-6 laksefileter uten skinn
- 2 ss soyasaus
- 6 ss sukker
- 6 ss balsamicoeddik
- 2 ts korianderfrø
- 2 lime (både skallet og saften)
- 4 sjalottløk
Slik gjør du:
Bland sammen soyasaus, sukker, balsamicoeddik, korianderfrø og revet limeskall, og rør til sukkeret er oppløst. Mariner fisken i minst 30 minutter.
Skjær sjalottløken i tynne ringer og la dem trekke i limejuice en halvtimes tid.
Stek eller grill laksen i 8-10 minutter. Server med potetstappe, løkringer og resten av marinaden. Jeg pleier å ha all marinaden i ovnen sammen med fisken slik at den blir som en varm saus.
Drikkeforslag:
En hvitvin som tåler litt motstand fra maten, for eksempel Monacesca Verdicchio di Matelico
Musikkforslag:
Kate Bush - Deeper Understanding
Oppskriften kommer opprinnelig fra dinmat.no
That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.
SvarSlettThank you, your experience is quite encouraging to me. I think this is the best option for me at the moment.
SvarSlettNice Post. All readers will definitely like this post. Looking forward
SvarSlettI like your approach on the topic. Your article is as interesting as your previous writings. Keep up the good work, thanks a lot.
SvarSlettIt was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing such informative post.
SvarSlettdet så godt ut :D
SvarSlett