Til 4-6 små kyllingburgere trenger du:
- 400 gram kyllingkjøttdeig
- 500 gram potet
- 1 løk
- Tomat
- Spinat
- Agurk
- Ost
- Timian
- Salt og pepper
Riv potetene og løken. Tilsett litt salt, pepper og eventuelt litt grillkrydder hvis du ønsker. Stek disse på mellomsterk varme i litt olje til de er gyldne og poteten er myk.
Legg röstien nederst på en tallerken slik du ville gjort med et hamburgerbrød. Legg på spinat, tomat og agurk. Avslutt deretter med kyllingburgeren og litt ost på toppen. Fantastisk godt!
Drikkeforslag: Siden det snart er bikinitid, får jeg vel si iskald bris med isbiter!
Åhh, dette høres virkelig godt ut, det skal absolutt prøves ut:)
SvarSlettDet er veldig godt! Og enkelt! Hvis man lager ekstra burgere er det jo bare å fryse dem ned!
SvarSlett