søndag 6. juni 2010

Books for cooks!
For noen uker siden var jeg og min kjære i London for å feire fem gode år som kone og mann :) Før vi dro hørte vi på Tor Åge Bringsværds reiseskildring "London", og ble tipset om kokebokhandelen Books for Cooks. Vi tok derfor turen til Notting Hill, nærmere bestemt 4 Blenheim Crescent (som forøvrig er en sidegate til den mer kjente Portobello Road.)

...For en bokhandel! Et aldri så lite Mekka for alle oss kokebok-entusiaster. Det er kokebøker fra gulv til tak i alle slags størrelser, temaer og prisklasser. Innerst i bokhandelen er det en kafé med lunsjmat, kaffe og kaker fra kjøkkenet. Vi var fortsatt gode og mette etter frokosten på Pret-A-Manger, så vi får heller prøve maten neste gang vi besøker bokhandelen. Vi klarte heldigvis å begrense shoppingen til én bok hver (men det var ikke lett!). Jeg kjøpte en fin liten bok som heter "Breakfast & Brunch" og mannen min kjøpte "The Bread Bible", en fantastisk bok om brødbaking. Jeg kommer til å legge ut noen av oppskriftene her på bloggen i nærmeste framtid :)
Hvis du er i London (og du liker matlaging og kokebøker) anbefaler jeg deg virkelig å ta turen til Notting Hill og besøke Books for Cooks! Bokhandelen er åpen tirsdag - lørdag kl 10.00-18.00, men holder stengt de tre siste ukene i august, samt ´Bank Holidays´.

2 kommentarer:

  1. Herlig med slike steder. Det finnes en tilsvarende i Stockholm også. Her er linken til et innlegg jeg skrev om den: http://mammaskokebok.blogspot.com/2009/12/rosmarin-og-sitronkaker.html

    SvarSlett
  2. Å, denne butikken er et eldorado for matelskere. Første gangen venninna mi og jeg var der skjønte vi dessverre ikke at han kokken som sto og lagde mat på kjøkkenet var en kjent kokk, enda vi drev og vurderte et par av kokebøkene hans :-)

    SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin