Til to personer trenger du:
- 2 svinefileter
- 2 ts Chicken & Steak krydder fra Santa Maria (det inneholder chiliflak, ristet løk, pepper, koriander, sennepsfrø og havsalt)
- 1 ss olje
- 1 stor rødløk, kuttet i smale båter
- 2-3 røde epler, kuttet i båter (behold gjerne skallet på)
- 2 ss ripsgelé
- 1 ss rødvinseddik
- 2 dl kyllingkraft
Slik gjør du:
- Krydre kjøttet godt på begge sider. Ha halvparten av oljen i en stekepanne og stek svinefiletene i ca 3 min på hver side til de er fint brune og gjennomstekte. Legg dem til side på en tallerken.
- Ha resten av oljen i pannen og skru ned varmen. Stek løken forsiktig i ca 2 minutter. Ha så i eplene og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett ripsgelé, rødvinseddik og kraft. La det hele koke opp, og la det småkoke uten lokk i 8-10 minutter til sausen blir en anelse sirupsaktig og eplene møre.
- Ha kjøttet tilbake i pannen og la det forsiktig varmes opp igjen i sausen.
- Server gjerne med ovnsbakte poteter.
Drikkeforslag: Eplemost fra K.G. Puntervold. Helt fantastisk!
Man får som fortjent, sjekk melding til deg øverst på bloggen min. Har noe til deg. :-)
SvarSlettGrisegodt gitt. Men en såpass fin blogg så håper jeg produksjonsnivået blir enda hyppigere nå utover våren. :-)
SvarSlettHei, ta en titt innom bloggen min så finner dere en liten overraskelse. :-)
SvarSlett