![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitIR_KWkrSZgonlSVufY877yW2DzZqrVdQAlNfm24SNWvKC58Zdxklh2mDe_KLBl-DkTvc_GP86Bdi8hCGPObJ1413dPqSYh99jWujm6Wp1KznQgD3AIQQp87X_722x2rA-7T56x1Yrq4/s320/naan.jpg)
- 500 g hvetemel (ca 8 dl)
- 1,5 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 1 ss sukker
- 1/2 pakke tørrgjær
- 3 dl yoghurt naturel
- 4 ss olje
- 1 egg
Sett stekeovnen på maks. Når den er varm skrur du på overvarme eller grillfunksjon.
Jeg brukte stekeplater uten bakepapir, men smurt med olje. Jeg fikk 8-10 nan ut av denne deigen. Du bruker hendene og strekker deigen ut til ønsket størrelse. Jeg liker nan sprøtt og tynt, så jeg hadde kun to nan per stekebrett. Stek brødene på nest øverste rille i 5-8 minutter. Pass på! Dette går lynkjapt! Smør brødene med litt smør, kanskje hvitløkssmør når de er helt ferske. Du kan også teste ut å ha for eksempel koriander eller hvitløk i deigen.
Serveres med en god indisk curry. Anbefaler Rogan Josh med lam på det varmeste!
Drikkeforslag: Indisk mango-lassi
Musikkforslag: Tøyen - India Pindia
Jeg er også veldig glad i naan når jeg er på indisk restaurant, spesielt med hvitløk og masse fersk koriander. Nam. :-)
SvarSlettÅh, det er så godt med indisk mat!
SvarSlettOg hjemmelaget naanbrød er kjempegodt:)
Dette er en utrolig flott blogg, nyter å bla gjennom sidene :)
SvarSlettSweets2share.com
Trine
Takk for hyggelige kommentarer :)
SvarSlett